Okulumuzun anasınıfı öğretmeni Selda Deveci'nin kuruculuğu ile okulumuzda uygulanan İYİLİK DOLU KUKLA MACERALARI eTwinning projesi devam etmektedir. Türkiye'nin farklı şehirlerinden 10 öğretmen ve Romanya'dan 3 yabancı öğretmen ve öğrencileri ile uygulanmaktadır.Öğrenciler üzerinde iyi oluş davranışını oturtmak,onları iyilik dolu hareketlere yönlendirmek amacıyla projemizi gerçekleştirmek istiyoruz.Öğrenciler arasında iyilik duygusunu pekiştirmek,pozitif davranışları teşvik etmek ve toplumda olumlu etkiler yaratmak için kuklayı bir araç olarak kullanacağız. Proje Aralık ayında başlayıp Mayıs ayında sona erecektir.Proje sonunda tüm ortaklarımızın öğrencileri ile birlikte proje şarkısı oluşturup sanal sergi ile projemizi sonlandıracağız.