Okulumuzun anasınıfı öğretmeni Selda Deveci'nin kuruculuğu ile okulumuzda uygulanan SPORLA İÇ İÇE eTwinning projesi devam etmektedir.

Okulumuzun anasınıfı öğretmeni Selda Deveci'nin kuruculuğu ile okulumuzda uygulanan SPORLA İÇ İÇE  eTwinning projesi devam etmektedir. Türkiye'nin farklı şehirlerinden 10 öğretmen ve Romanya'dan 2,Kuzey Makedonya'dan 1 yabancı öğretmen ve öğrencileri ile uygulanmaktadır.Bu projede spor ile kavramlar iç içe olacaktır. Çocuklarda bedensel ve zihinsel hareketliliği arttırmak için her hafta tüm ortaklar ile birlikte belirleyeceğimiz spor kareografilerini,öğrenmeleri gereken kavramlar ile bütünleştirip öğrencilerimizde kalıcı,eğlenceli ve etkili öğrenmeyi gerçekleştireceğiz.Ayrıca öğrencilerimiz bir projede yer almanın,işbirliği yapmanın keyfine varacaklar. In this project, sports and concepts will be intertwined. In order to increase physical and mental mobility in children, we will integrate the sports choreographies that we will determine together with all partners every week with the concepts they need to learn, and provide our students with permanent, fun and effective learning. In addition, our students will enjoy taking part in a project and collaborating.